50 tips & quotes om je relatie te Transformeren

De meeste mensen nemen hun relatie uiteindelijk min of meer voor lief.
Jij niet, want anders zou je dit niet lezen.
Dus gefeliciteerd!
Download hier mijn gratis 50 tips en quotes om je relatie een upgrade te geven.

Download de tips en quotes En boost je relatie

Dit zijn een aantal van mijn persoonlijke lessen, die mij verder hebben geholpen in mijn relatie. Op deze lessen viel ik terug als het even tegenzat, als ik inspiratie nodig had, of gewoon om er het allermooiste uit te halen.
Direct toegang tot de tips en quotes
Direct inspiratie

Pak een theetje en neem even de tijd voor jezelf en jullie samen

Ontmoet Anahí

Mijn naam is Anahí Israel en ik help high performers hun relatie naar the next level te tillen. Als je relatie net zo belangrijk voor jou is als mijn relatie is voor mij, begrijpen we elkaar. Je relatie is een onderdeel van je brandname en er hangt veel van af. Jullie hebben het goed voor elkaar, maar… je mist de glory in de liefde.

Jarenlang behandelde ik als Postmaster Gezondheidszorgpsycholoog stellen 1-op-1 in mijn praktijk. Ik focuste me op ‘de problemen’ en zodra het goed ging, liet ik de stellen los. Toch schuurde dat elke keer weer. Diep van binnen wist ik namelijk: als we dóór zouden gaan met de gesprekken, zou ik mijn meeste waarde kunnen leveren, waardoor deze stellen nog mooiere resultaten zouden behalen.

Dat zorgde voor onvrede bij mij en ik wist: dit wil ik anders! Ik wil verder dan ‘de problemen’. Ik wil op díé manier werken waardoor jullie totaal gaan shinen.

Show all your glory