Mijn 5 geheimen voor meer
Leiderschap tussen de lakens

Als relatietherapeut met een expertise in de seksuologie deel ik graag mijn kennis.
De meeste mensen nemen hun seksleven uiteindelijk min of meer voor lief.
Jij niet, want anders zou je dit niet lezen.
Dus gefeliciteerd!
Download hier mijn 5 geheimen voor meer leiderschap tussen de lakens.

Download de 5 geheimen voor meer Leiderschap tussen de lakens

Ontvang nu de 5 belangrijkste lessen die je direct verder helpen om leiderschap te pakken over jouw seksleven.
Direct toegang tot de de 5 geheimen
Direct de juiste kennis voor handen
Je kunt vanavond nog starten met het implementeren.

Ontmoet Anahí

Mijn naam is Anahí Israel en ik help ondernemers, leidinggevenden, CEO’s en top-vrouwen om hun ideale relatie te creëren. Zowel samen als alleen. Als je relatie net zo belangrijk voor jou is als mijn relatie is voor mij, begrijpen we elkaar. Je relatie is de basis van alles. Als het thuis niet loopt, merk je dat in alle gebieden, ook in je business.

Jarenlang behandelde ik als Postmaster Gezondheidszorgpsycholoog stellen 1-op-1 in mijn praktijk. Ik focuste me op ‘de problemen’ en zodra het goed ging, liet ik de stellen los. Toch schuurde dat elke keer weer. Diep van binnen wist ik, als we een andere invulling gaven aan de contacten,
kon ik de meeste waarde leveren en behaalden zij nog mooiere resultaten.

Dat zorgde voor onvrede bij mij en ik wist: dit wil ik anders.
Ik wil verder dan ‘de problemen’.
Ik wil nog meer van betekenis zijn en ik ontwikkelde mijn exclusieve aanbod.

Show, don’t tell