De BROCHURE voor een
Exclusive Private Retreat

Als relatietherapeut met een expertise in de seksuologie deel ik graag mijn kennis.
De meeste mensen nemen hun liefdesleven en seksleven uiteindelijk min of meer voor lief.
Jij niet, want anders zou je dit niet lezen.
Dus gefeliciteerd!
Download hier mijn brochure voor een onvergetelijke tijd samen op een luxe retraite exclusief voor jullie samen.

Download de brochure over de Exclusive Private Retreat

Ontvang nu de brochure en verras je partner. Tijdens deze onvergetelijke tijd, op een plek naar keuze, kun je je even samen terugtrekken en eindelijk in alle rust hetgeen oppakken wat NU aandacht nodig heeft.
Direct toegang tot de brochure
Alle informatie over de Exclusive Private Retreat
Je kunt vanavond nog beslissen om je partner te verrassen.

Ontmoet Anahí

Mijn naam is Anahí Israel en ik help ondernemers, leidinggevenden, CEO’s en top-vrouwen om hun ideale relatie te creëren. Zowel samen als alleen. Als je relatie net zo belangrijk voor jou is als mijn relatie is voor mij, begrijpen we elkaar. Je relatie is de basis van alles. Als het thuis niet loopt, merk je dat in alle gebieden, ook in je business.

Jarenlang behandelde ik als Postmaster Gezondheidszorgpsycholoog stellen 1-op-1 in mijn praktijk. Ik focuste me op ‘de problemen’ en zodra het goed ging, liet ik de stellen los. Toch schuurde dat elke keer weer. Diep van binnen wist ik, als we een andere invulling gaven aan de contacten,
kon ik de meeste waarde leveren en behaalden zij nog mooiere resultaten.

Dat zorgde voor onvrede bij mij en ik wist: dit wil ik anders.
Ik wil verder dan ‘de problemen’.
Ik wil nog meer van betekenis zijn en ik ontwikkelde mijn exclusieve aanbod.

Show, don’t tell